Werkzaamheden Koolsveldlaan - Wommelgemsteenweg: Koolsveldlaan tijdelijk enkelrichting

Gepubliceerd op maandag 14 nov 2022 om 11:05
Op maandag 21 november startte Fluvius met nutswerken aan de Wommelgemsteenweg en Koolsveldlaan ter voorbereiding op de heraanleg van deze en de omliggende straten.

Koolsveldlaan tussen Brouwerslaan en Wommelgemsteenweg tijdelijk éénrichting vanaf 2 december

De tweede fase van de werken start meteen na het opnieuw openstellen van het kruispunt. Voor deze fase zal de Koolsveldlaan tijdelijk een éénrichtingsstraat worden. Auto's hebben er doorgang in de richting van Antwerpen. Auto's komende van Antwerpen, volgen de omleiding via de Turnhoutsebaan. 

In de loop van december wisselen de werken van zijde aan de Koolsveldlaan. Het éénrichtingsverkeer blijft in dezelfde richting behouden. Bewoners worden per brief op de hoogte gebracht wanneer ze hun wagen best verplaatsen. 

De timing en uitvoering van de werken zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de weersomstandigheden. Over het verdere verloop van de werken houdt de aannemer ons op de hoogte. Van zodra er meer duidelijkheid is over de volgende fases van de werken, zullen er op deze pagina aanvullingen worden gemaakt.

Bedankt voor je begrip! 

Wommelgemsteenweg gesloten voor doorgaand verkeer vanaf januari 2023 

Nadat de werkzaamheden in de Koolsveldlaan worden afgerond, zal de Wommelgemsteenweg opnieuw tijdelijk afgesloten worden. De doorgang van de Eikenlaan naar de Koolsveldlaan (het kruispunt oversteken) zal voor het grootste deel van de tijd wel mogelijk zijn. 

Door de winterse temperaturen is er voorlopig nog geen concrete timing voor deze fase vastgelegd. 

Brouwerslaan tijdelijk éénrichting eind januari 2023 

De Brouwerslaan zal eind januari, volgend op de werken aan de Wommelgemsteenweg, tijdelijk éénrichtingsverkeer toelaten vanuit de Koolsveldlaan, richting de Turnhoutsebaan. 

Gemeentehuis
Tel.
03 288 21 50
Vandaag
open van 08:30 tot 12:00 18:00 tot 20:30
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30 18:00 tot 20:30
Morgen
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00