Week van de opvoeding

Gepubliceerd op donderdag 25 apr 2024 om 17:30
Van 16 tot 23 mei vieren we de 'Week van de Opvoeding'. Het Huis van het Kind Voorkempen zet alle geweldige (plus)ouders, familieleden en professionals in de spotlights, omdat ze dat dubbel en dik verdienen.

Kortom, een groot applaus aan iedereen die zich elke dag inzet om kinderen en jongeren te helpen (op)groeien!

Een gratis FamilieFestival voor groot en klein

We organiseren op woensdag 22 mei een FamilieFestival in de Populier in Zandhoven. Een namiddag vol leuke gratis activiteiten en workshops. Neem gekke gezinsfoto’s aan de photobooth, volg een workshop babymassage of haartooi bij kinderen of daag elkaar uit voor een race op de sapjesfietsen. Er is heel wat te doen!

Het volledige programma vind je op www.huisvanhetkindvoorkempen.be/onze-activiteiten.

Waarvoor kan je nog bij het Huis van het Kind terecht?

Bij het Huis van het Kind kan je niet alleen deelnemen aan workshops en activiteiten, maar kan je ook gratis opvoedingsondersteuning verkrijgen. We helpen je op weg met kleine of grote vragen over de opvoeding van kinderen en jongeren. Van heel concrete praktische dingen tot minder makkelijk vatbare zaken. Ook kan je via het Huis van het Kind enkele gratis gesprekken hebben met de Eerstelijnspsycholoog van 1Gezin1Plan wanneer je bijvoorbeeld vragen over het ouderschap of de psychosociale of emotionele ontwikkeling van je kind hebt. Ten slotte helpt het Huis van het Kind je ook bij de zoektocht naar kinderopvang.

Op www.kinderopvangvoorkempen.be bundelen we de opvanglocaties in de regio en maken we het ouders makkelijker om opvang vast te leggen.

Meer info?

Mail naar info@huisvanhetkindvoorkempen.be