Cursus Reanimeren en Defibrilleren 

Woensdag 15 februari van 19.30 uur tot 22.30 u 
Woensdag 17 mei van 19.30 uur tot 22.30 uur
 
Deze opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met de Wijnegemse gezondheidsraad. Tijdens deze drie uur durende opleiding leer je een slachtoffer benaderen en reanimeren. Bovendien wordt ook het gebruik van een AED (automatische externe defibrillator) aangeleerd, want met enkel een toestel ophangen aan de muur worden er geen levens gered.
Iedereen mag deelnemen. Je bent minstens 16 jaar oud of je wordt 16 in het kalenderjaar waarin de cursus start.
In de Rode Kruis-lokalen, Veldstraat 80A
 
Inschrijven via dienst Cultuur: 03 288 21 80 of cultuur@wijnegem.be

Lezing 'Zachter werken' door Dominique Nagels 

Maandag 20 maart om 20 uur
 
Lezing door Dominique Nagels, HR Business partner en zacht werken coach.
Ontdek vijf geheimen om ontspannen te werken! Heb jij soms ook: het gevoel dat je er alleen voor staat en iedereen aan je trekt? Angst als je ziet wat er om je heen gebeurt? Je to do's 's avonds niet af en ligt er nog een hoop werk te wachten?
Droom jij van:
Ontspannen werken, genoeg verdienen en tijd om ervan te genieten? Vertrouwen hebben in de toekomst? Een leven dat in balans is met voldoende tijd voor jezelf? Wil jij graag vol vertrouwen vooruit en succesvol zijn? Zonder dat gedachten in je hoofd een spelletje ping pong spelen waardoor je onzeker wordt?
Dan zijn de vijf geheimen om ontspannen, lees ook 'zachter te werken', iets voor jou. Want door deze methode toe te passen, zal je resultaten halen zonder hard te werken. Je gaat de wereld en je to do's met andere ogen bekijken. Als je zin hebt om persoonlijke doelen te realiseren, ga je ermee aan de slag. Je voelt je goed en je hebt energie over om ook dingen te doen die je heel graag wil.
 
In 't Gasthuis.
Gratis inkom.
Info en inschrijven: cultuurdienst 03 288 21 80 of cultuur@wijnegem.be