Gelijkvloers 

Het gelijkvloers van 't Gasthuis kent verschillende onderdelen: een conferentiezaal, een theater met foyer, een agora met leeshoek en een kapel. 

De Conferentiezaal 

De conferentiezaal (7 m x 15 m) heeft een scala aan mogelijkheden van vergaderingen over workshops en optredens tot projecties.
Aanpalend aan de conferentiezaal is een keuken uitgerust met een ijskast, frigo, afwasmachine en koffieautomaat. Er is ook een kleine kookplaat waarop eten kan opgewarmd worden. Koken is echter niet toegestaan.
Beschikbaar materiaal: 14 tafels, 100 stoelen, vast scherm.
 

De Agora 

De agora is de grote inkomhal van 't Gasthuis. Het centrum en ontmoetingsplaats van het gebouw van waaruit alle andere locaties bereikbaar zijn. 
Links van de kapel is de leeshoek waar u terecht kan om een krant (De Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad en De Standaard) te lezen, tijdschriften te doorbladeren of tussen flyers te snuisteren.
 

De Kapel 

De kapel is bij de verbouwing omgeturnd tot tentoonstellingsruimte bij uitstek. Kunstenaars van Wijnegem en ver daarbuiten exposeerden hier al hun werken.
De originele glasramen zijn nog steeds te bewonderen in de kapel.
Beschikbaar materiaal: allerhande ophangsystemen, twee tentoonstellingskasten, extra panelen.
 

Het Theater 

Het theater heeft een gevulde kalender. Toneelvoorstellingen wisselen af met film, lezingen en infoavonden. Ook de muziekacademie maakt gebruik van deze zaal voor repetities en openbare examens.

De theaterzaal biedt plaats aan 99 bezoekers. Verder beschikt de zaal ook over kleedkamers en een mooi uitgeruste regiekamer. 

De Foyer 

In de foyer kan u terecht om een drankje te nuttigen na een voorstelling of optreden in het theater. Op woensdagavond kan u een potje komen schaken en op donderdagavond openen we de foyer voor ervaren en minder ervaren pianisten in het pianocafé. 
 
 
Dienst Cultuur
't Gasthuis
Mike Struyf - Leen Bosschaerts
Telefoon: 03 288 21 80
Fax: 03 288 21 89
Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem
Openingsuren:
Ma. Di. en Do. van 10 uur tot 12 uur en van 16 uur tot 20 uur
Wo. van 16 uur tot 20 uur
Vr. en Za. van 10 uur tot 12 uur
Juli en augustus:
Ma. Di. Wo. en Do. van 18 uur tot 20 uur
Vr. en Za. van 10 uur tot 12 uur