Eerste verdieping 

De eerste verdieping van 't Gasthuis telt naast de burelen van de Stafmedewerker Vrije Tijd en de Cultuurbeleidscoördinator nog 5 vergaderlokalen. De lokalen kregen allemaal de naam van een boom: Wilg, Eik, Beuk, Linde en Iep. Verder is er ook nog een leslokaal waar computercursussen worden gegeven.

De lokalen verschillen van grootte en zijn perfect geschikt voor vergaderingen, maar ook voor diverse andere activiteiten zoals yoga, hobby, cursussen...

Ook is er nog een keuken (Kastanje) waar een frisdrankautomaat en koffieautomaat staan. In de kasten staat het nodige materiaal om een drankje te nuttigen.

De Wilg 

De Wilg is het grootste lokaal op de eerste verdieping. Het wordt vooral gebruikt voor yoga, repetities en workshops allerhande. Het is uiteraard ook geschikt voor grotere vergaderingen.
De Wilg heeft een eigen keuken, met toilet.
Beschikbaar materiaal: 7 tafels, 30 stoelen en een mobiel schrijfbord.
 

maak_een_reservering_rood
Deze knop staat hier voor testdoeleinden en geeft geen aanleiding tot reservering!

De Eik 

De Eik is geschikt voor vergadering met tot max. 25 personen.
Beschikbaar materiaal: 6 tafels, 25 stoelen en een vast schrijfbord.
 

De Beuk 

De Beuk is geschikt voor activiteiten met max. 20 personen.
Beschikbaar materiaal: 4 tafels, 20 stoelen en een vast schrijfbord.
 

De Linde 

De Linde kan gebruikt worden voor vergaderingen met 10 tot 15 personen. 
Beschikbaar materiaal: 7 tafels, waarvan 2 in trapeziumvorm, 15 stoelen, een vast schrijfbord en een scherm voor projectie.
 

De Iep 

De Iep is het kleinste lokaal van 't Gasthuis. Best geschikt voor vergaderingen in beperkte kring tot maximaal 8 personen. Een lokaal dat ook wel eens ter beschikking wordt gesteld van studenten.
Beschikbaar materiaal: 2 tafels en 8 stoelen.
 
 

De Kastanje 

De Kastanje is de openbare keuken van de eerste verdieping. Hier vindt u als gebruiker een frisdrankautomaat en twee koffieautomaten. In de kasten staat al het nodige van glazen en koffiekopjes en schoteltjes.
Uit de frisdrankautomaat kan u kiezen tussen Pepsi Cola, Pepsi Max, limonade, ice-tea en bruiswater. Kostprijs: € 1 per blikje. Plat water kan u nemen aan het kraantje en is volledig gratis.
Er zijn twee koffieautomaten. Eén voor aparte consumpties (€ 1 per stuk). Met de andere automaat kan u een thermos zetten voor ongeveer 15 koffies. Daarvoor gebruikt u een koffiepad die u bekomt bij de dienst Cultuur. Een pad kost € 8.
 
 
Dienst Cultuur
't Gasthuis
Mike Struyf - Leen Bosschaerts
Telefoon: 03 288 21 80
Fax: 03 288 21 89
Turnhoutsebaan 199, 2110 Wijnegem
Openingsuren:
Ma. Di. en Do. van 10 uur tot 12 uur en van 16 uur tot 20 uur
Wo. van 16 uur tot 20 uur
Vr. en Za. van 10 uur tot 12 uur
Juli en augustus:
Ma. Di. Wo. en Do. van 18 uur tot 20 uur
Vr. en Za. van 10 uur tot 12 uur