Wijnegem in beweging 

Er beweegt heel wat in de gemeente Wijnegem.
Met de campagne #sportersbelevenmeer #Wijnegem zetten we dit jaar alles wat met sport en bewegen te maken heeft in onze gemeente extra in de verf.
Dit doen we door zo veel mogelijk initiatieven te verzamelen en kenbaar te maken via een brochure, de website en regelmatige updates op de facebook pagina van de sportdienst.
Op een grote fotomuur in het sportcentrum is er plaats voor al jullie initiatieven rond sport en bewegen.
Vanaf half augustus tot eind september kan iedereen in Wijnegem proeven van een breed aanbod sport- en bewegingsactiviteiten in Wijnegem.
Gratis oefensessies bij gemeentelijke sportlessen, open trainingen bij de plaatselijke sportclubs, een ontspannende wandeling in het park, ... Keuze genoeg!

Meer Info

03 288 21 00 - sportcentrum@wijnegem.be

In de brochure vind je open lesmomenten, gratis initiaties van betalende lessenreeksen en een aantal evenementen terug.
Zoals je zal zien doen heel wat verenigingen een mooie inspanning om je gratis te laten kennismaken met hun aanbod.
Daarnaast is er in Wijnegem ook nog een heel ruim aanbod van sport- en bewegingsactiviteiten het hele jaar door.
Twijfel dus niet om eens binnen te springen bij een van deze activiteiten zodat je zelf kan ontdekken wat je echt leuk vindt!
Voor iedereen die deze maand de inspanning doet om een aantal zaken uit te proberen, voorziet de sportdienst een beloning. Doe je mee aan 5 verschillende activiteiten tijdens deze actiemaand, dan ontvang je een leuke handdoek. Meedoen kan individueel of met het gezin.
Je kan deelnemen door de spaarkaart op het einde van de brochure (ook verkrijgbaar op het sportcentrum) af te laten tekenen voor of na je activiteit en deze binnen te brengen op de sportdienst wanneer ze vol is.