Volg onze gemeente op Facebook, LinkedIn en Instagram

Gepubliceerd op maandag 26 jun 2023 om 11:22
In Wijnegem valt er heel wat te beleven en dat willen we graag laten zien op onze verschillende sociale mediakanalen. We gebruiken Facebook, LinkedIn en Instagram zodat jullie van alle activiteiten, nieuwtjes en belangrijke updates op de hoogte blijven.

Facebook

Ben je graag als eerste op de hoogte van wat er staat te gebeuren in Wijnegem? Volg dan zeker onze Facebookpagina. Alle actualiteit van Wijnegem en onze toekomstige plannen verschijnen daarop. Ook belangrijke updates worden op Facebook gepost, telkens met een verwijzing naar onze website.

Volg Wijnegem op Facebook!

LinkedIn

Wil je graag op de hoogte blijven van openstaande vacatures en het lokaal bestuur achter de schermen leren kennen? Op LinkedIn focussen we meer op professioneel en zakelijk nieuws, maar je zal af en toe ook eens een leuke update of een Wijnegems evenement tegenkomen.

Volg Wijnegem op LinkedIn!

Instagram

Voor mooie beelden van de leukste Wijnegemse momenten moet je op onze nieuwe Instagrampagina zijn. Hij staat nu nog in zijn kinderschoenen maar met jullie hulp kunnen we het platform veel groter maken. Volg ons en deel zelf je mooiste foto’s! Met de vermelding @wijnegem2110 of #2110wijnegem zou je foto binnenkort wel eens op de achterzijde van onze maandelijkse Info Wijnegem terecht kunnen komen.

Volg Wijnegem op Instagram!