tStraat vzw

tStraat is een vereniging met een hart voor oldtimers. Maar niet alleen de echte klassieke schoonheden zijn voor ons belangrijk. Wij hechten minstens evenveel belang aan de wagens waarmee we als kind op de achterbank werden rondgereden. De eenvoudige vierzitters, die de jaren '70 en '80 kleur gaven. Neemt natuurlijk niet weg dat ook oudere en meer waardevolle bolides met open armen worden ontvangen.

Meermaals per jaar organiseren we open activiteiten, op de Paasmarkt, de gezellige Wijnegemse drive-in-cinema of op de Kerstmarkt, waar gelijkgestemde zielen samen komen om te praten over hun gemeenschappelijke passie. Even goed kan dat gaan over volleybal of bier, want we hebben een competitieve damesvolleybalafdeling en we zijn de uitvinders van ons unieke lokaal bier: onze Wijnegemse Blitz.

Moet je daarom zelf een blitze :-) oldtimer hebben én graag bier drinken én kunnen volleyballen? Neen. Ben je gewoon nieuwsgierig, of hou je gewoon van oldtimers, dan ben je uiteraard ook van harte welkom op onze activiteiten.

Daarnaast organiseren we ook verschillende rondritten, gaande van bestaande routes tot volledig zelf uitgestippelde trajecten doorheen België en onze buurlanden. Onze Blitzrally is ondertussen een vaste waarde in oldtimerland in deze regio. Die vindt steevast plaats op de laatste zondag van augustus of de eerste zondag van september.

We zijn dus geen klassiek clubje met een echte clubwerking. Evenmin zijn we een club voor één merk. Eerder zien we onszelf als en euh... blitze organisatie van een aantal leuke activiteiten, vaak oldtimergerelateerd, waarop iedereen welkom is.

Sociale media

Contact

H. Savenierslaan 4 , 2110 Wijnegem
tstraat@outlook.com
Website
tstraatoldtimerclub.webnode.be/