Vacatures - Vakman mechanica en groenarbeider

Het lokaal bestuur Wijnegem gaat voor een duurzaam en leefbaar Wijnegem en staat voor een sterke dienstverlening, hiervoor zoeken we een vakman mechanica en een groenarbeider.

Vakman mechanica

Functie

Je staat mee in voor het onderhoud en de herstellingen van de infrastructuur, de gebouwen en het patrimonium van het lokaal bestuur.

Profiel

Je hebt technische kennis over mechanica. Je weet hoe je machines, werkmaterialen, speeltuigen, sporttoestellen en voertuigen (ook fietsen) onderhoudt en je kan ze ook herstellen. Je werkt veilig met de diverse machines. Je bent handig, praktisch aangelegd en hebt technisch inzicht. Je organiseert je werk efficiƫnt. Je bent fit, flexibel en zeker van je kunnen.

Vereisten

  • Je beschikt over een getuigschrift van een beroepsopleiding/een getuigschrift van een vakopleiding van de tweede graad TSO of BSO in de richting mechanica OF je hebt vier jaar relevantie professionele ervaring in mechanica.
  • Je bent houder van een rijbewijs B.
  • Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden.

Groenarbeider

Functie

Je bent gemotiveerd om samen met je collega's in je ploeg zorg te dragen voor het groen in lokaal bestuur Wijnegem: planten en snoeien van bomen en struiken, onderhoud van paden in parken, grasperken, onkruidbeheer, straatkanten, ...

Profiel

Je hebt een basiskennis van groen (plantenkennis, snoeien, onkruidbestrijding, ...). Ervaring of een opleiding in groenonderhoud en beschikken over een rijbewijs B zijn een pluspunt. Je bent technisch aangelegd en vindt veilig werken belangrijk. Een diploma heb je niet nodig maar je moet wel voldoen aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden.

Aanbod voor vakman mechanica en groenarbeider

Voltijdse job - contract voor onbepaalde duur- brutomaandloon volgens schaal D1-D3 - min. 1.929,61 euro, max. 3.003,23 euro (volgens jaren relevante ervaring) - maaltijdcheques - hospitalisatieverzekering - tweede pensioenpijler - fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer - wervingsreserve van 2 jaar.

Word jij onze nieuwe vakman mechanica of groenarbeider?

  • Solliciteer dan uiterlijk op 25 oktober 2021
  • Stuur je sollicitatiebrief per post of per e-mail samen met je curriculum vitae, een kopie van je rijbewijs, een uittreksel strafregister en (voor vakman mechanica) een kopie van je getuigschrift/attest of bewijs van je ervaring, uiterlijk op 25 oktober 2021 (datum poststempel geldt) aan het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 211 Wijnegem of personeelsdienst@wijnegem.be.
  • Aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en salarisgegevens op www.wijnegem.be of personeelsdienst@wijnegem.be