Vacature - Medewerker financiën en aankopen

Wijnegem is een kleine, maar bruisende gemeente. Het lokaal bestuur gaat samen met de inwoners voor een warme samenleving met aandacht voor iedereen. Om dit verder waar te maken, zoeken we versterking voor onze dienst financiën en aankopen. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken: 

Medewerker financiën en aankopen 

Wat houdt de functie in? 

Je verzorgt de financiële administratie voor lokaal bestuur Wijnegem. Dit gaat van inkomende facturen nakijken en invoeren in het boekhoudpakket tot facturen opmaken. Je maakt bestelbonnen op. Je ondersteunt de dienst financiën en aankopen. 

Onze nieuwe collega

Wil jij onze nieuwe collega worden? Je bent houder van een diploma secundair onderwijs of gelijkwaardig diploma. Je bent cijfermatig aangelegd. Je werkt zeer nauwkeurig, stipt en ordelijk. Je functioneert ook onder druk. Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. Werk je bovendien vlot met de gangbare softwaretoepassingen, dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

Wat kan je van ons verwachten? 

Werken voor het Lokaal Bestuur Wijnegem is terechtkomen in een gevarieerde en levendige werkomgeving. Jij krijgt van ons:

  • Een voltijds contract (38/38) voor onbepaalde duur.
  • Brutomaandloon volgens schaal C1 - C3, voor een voltijdse minimum 2.086,25 euro en maximum 3818.37 euro (naargelang het aantal jaren relevante ervaring).
  • 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques aan €8, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler aan 3%, ecocheques aan €200 (pro rata) en tal van kortingen via PlusPas (GSD-V).
  • Wervingsreserve van 2 jaar.
  • Indiensstreding: zo snel mogelijk.

Volledig overtuigd?

Dat vinden we fijn om te horen. We kijken uit naar je sollicitatiebrief. Stuur deze per e-mail of per post samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een recent uittreksel strafregister, uiterlijk op 6 juni 2022, aan personeelsdienst@wijnegem.be of het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem.

Vandaag
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00
Morgen
Gesloten

Wij werken nog steeds op afspraak. Zo vermijden we wachttijden en ben je meteen aan de beurt bij je volgende bezoek.