Vacature - Wij zoeken twee Maatschappelijk werkers

Wijnegem is een kleine, maar bruisende gemeente. Het lokaal bestuur gaat samen met de inwoners voor een warme samenleving met aandacht voor iedereen. Om dit verder waar te maken, zoeken we versterking voor onze dienst welzijn:

2 Maatschappelijk werkers

Voltijdse betrekking (38/38, niveau B1-B3)

De functie in het kort

Je streeft samen met de collega’s van de sociale dienst naar een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Je zal de cliënten die je zijn toevertrouwd op hun maat materieel, administratief en/ of psychosociaal begeleiden en ondersteunen, met als doel een menswaardig bestaan en maatschappelijke integratie te waarborgen. Tot jouw doelgroep zullen o.a. de bewoners van ons Lokaal Opvanginitiatief en oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne behoren.

Wie is onze nieuwe collega?

Je beschikt over een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma of je hebt een diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Je hebt kennis van de wetgeving van toepassing op het OCMW, kennis van de sociale kaart, kennis van de sociale wetgeving en inzicht in het algemeen welzijnswerk. Je hebt schriftelijke, mondelinge en relationele vaardigheden.

Je bent tactvol, discreet en hebt respect voor het beroepsgeheim.

Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden en slaagt in de selectieprocedure.

Dit is werken voor Wijnegem...

Wij bieden:

  • een deeltijds (19/38) contract voor onbepaalde duur en een deeltijdse (19/38) vervangingsovereenkomst met optie op verlenging (samen voltijds).
  • een voltijdse vervangingsovereenkomst voor 6 maanden vanaf 1 maart 2024.

Wat wil dat zeggen?

  • Brutomaandloon volgens schaal B1-B3 (index 2,0399), voor een voltijdse minimum 2.940,86 euro en maximum 4.955,26 euro (naargelang het aantal jaren relevante ervaring)
  • 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques à 8 euro, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler 3%, ecocheques à 200 euro (pro rata), tal van kortingen via PlusPas (GSD-V)
  • Wervingsreserve van 2 jaar
  • Indiensttreding zo snel mogelijk

Volledig overtuigd?

Dat vinden we fijn om te horen! Stuur je sollicitatiebrief per e-mail of per post samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een recent uittreksel strafregister, uiterlijk op 4 december 2023 aan personeelsdienst@wijnegem.be of aan het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem.

Vandaag
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30
Morgen
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30

Wij werken nog steeds op afspraak. Zo vermijden we wachttijden en ben je meteen aan de beurt bij je volgende bezoek.