Vacature - Deskundige openbare werken

Wijnegem is een kleine, maar bruisende gemeente. Het lokaal bestuur gaat samen met de inwoners voor een warme samenleving met aandacht voor iedereen. Om dit verder waar te maken, zoeken we versterking voor onze dienst omgeving. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken: 

Een deskundige openbare werken

Voltijdse betrekking (38/38, niveau B1-B3)

De functie in het kort

Als deskundige openbare werken sta je in voor de voorbereiding, de opvolging en het toezicht van de werken op het openbaar domein, dit zowel in eigen beheer als in onderaanneming en voor nutsmaatschappijen. Voor de werken in eigen beheer werk je samen met de teamleider wegen en logistiek en de teamleider groen. Waar nodig stuur je externe aannemers aan en voer je controle uit op de uitgevoerde werken.
Je maakt ontwerpen en bestekken voor kleinere wegenwerken en onderhoudswerken van wegenis op het openbaar domein.

Wie is onze nieuwe collega?

Je bent houder van een bachelordiploma (of gelijkgesteld). Als je geen bachelordiploma hebt, kan je minimum vier jaar relevante professionele ervaring aantonen in wegenbouw en/of infrastructuurwerken en slaag je in een niveau- of capaciteitstest voorafgaand aan de selectieprocedure.
Je hebt allround kennis van technische zaken betreffende o.a. wegenbouw en infrastructuurwerken. Je bent een teamspeler en communicatief vaardig. Je bent probleemoplossend ingesteld. Je hebt een goed oog voor planning en werkt resultaatgericht. Je bent bereid om af en toe buiten de gewone arbeidstijden te werken.
Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. Werk je bovendien vlot met de gangbare softwaretoepassingen, dan ben jij de kandidaat die we zoeken.

Dit is werken voor Wijnegem...

We bieden jou een voltijds contract (38/38) voor onbepaalde duur. Wat wil dat zeggen?

  • Brutomaandloon voltijds volgens schaal B1-B3 (index 1,9999) - minimum 2.838,19 euro en maximum 4.858,09 euro (volgens jaren relevante ervaring).
  • 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques aan €8, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler aan 3%, ecocheques aan €200 (pro rata) en tal van kortingen via PlusPas (GSD-V).
  • Wervingsreserve van 2 jaar.
  • Indiensstreding: zo snel mogelijk.

Volledig overtuigd?

Dat vinden we fijn om te horen! Stuur je sollicitatiebrief per e-mail of per post samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma of bewijs van 4 jaar relevante professionele ervaring en een recent uittreksel strafregister, uiterlijk op 27 maart 2023, aan personeelsdienst@wijnegem.be of naar het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem.

Vandaag
Gesloten
Morgen
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30

Wij werken nog steeds op afspraak. Zo vermijden we wachttijden en ben je meteen aan de beurt bij je volgende bezoek.