Vacature - Deskundige informatie - ICT

Wijnegem is een kleine, maar bruisende gemeente. Het lokaal bestuur gaat samen met de inwoners voor een warme samenleving met aandacht voor iedereen. Om dit verder waar te maken, zoeken we versterking voor onze ICT-dienst. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken: 

Een deskundige informatie - ICT 

Wat houdt de functie in? 

Jij bent de leidinggevende en het aanspreekpunt binnen het ICT-team, maar ook binnen het lokaal bestuur. Samen met je team bied je ondersteuning aan de collega's van het lokaal bestuur Wijnegem. De ICT-dienst zorgt ervoor dat alle medewerkers beschikken over de nodige informaticatools om hun werk efficiënt te kunnen uitvoeren. 

Je hebt aandacht voor innovatie, digitalisatie en automatisatie. Je brengt lopende projecten tot een goed einde en bouwt verder op de resultaten van projecten uit het verleden. Je denkt mee over hoe ICT en digitalisering de interne werking efficiënter kunnen maken en de dienstverlening naar de inwoners kan verhogen. Bij grotere projecten neem je het voortouw voor de ICT-aspecten. Je analyseert de behoeften van de gebruikers en geeft advies over de ICT-oplossing die daar het best aan beantwoordt. Vervolgens coördineer je alle stappen die op vlak van ICT gezet moeten worden om de nieuwe (versie van de) toepassing operationeel te maken. Je krijgt kansen om zelfstandig projecten te leiden en om collega's, externen en diensten te betrekken. 

Je zorgt voor begeleiding bij onze ICT-aankopen en je bent de brug tussen de techniek, onze informatieleveranciers en de eindgebruiker.

Je kan je team enthousiasmeren en inspireren om doelstellingen te bereiken. Je doet dit via duidelijke en concrete communicatie. Je bent vlot aanspreekbaar en bereikbaar voor je collega's.

Onze nieuwe collega

Wil jij onze nieuwe collega worden? Je beschikt over een masterdiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma. Een masterdiploma computerwetenschappen, (toegepaste) informatie en/of relevante professionele informatie zijn een meerwaarde. Je hebt kennis van de huidige en courante softwarepakketten en bezit een gezonde dosis interesse voor data-analyse. Je hebt kennis van de ICT-ondersteuningsprocessen en specifieke ICT-materie.

Je hebt schriftelijke, mondelinge en relationele vaardigheden. Je bent resultaatgericht, leergierig en proactief. Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. 

Wat kan je van ons verwachten? 

Werken voor het Lokaal Bestuur Wijnegem is terechtkomen in een gevarieerde en levendige werkomgeving. Jij krijgt van ons:

  • Een voltijds contract (38/38) voor onbepaalde duur.
  • Brutomaandloon volgens schaal A1a-A3a, voor een voltijdse minimum 3.364,17 euro en maximum 5920.02 euro (naargelang het aantal jaren relevante ervaring).
  • 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques aan €8, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler aan 3%, ecocheques aan €200 (pro rata) en tal van kortingen via PlusPas (GSD-V).
  • Wervingsreserve van 2 jaar.
  • Indiensstreding: zo snel mogelijk.

Volledig overtuigd?

Dat vinden we fijn om te horen. We kijken uit naar je sollicitatiebrief. Stuur deze per e-mail of per post samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een recent uittreksel strafregister, uiterlijk op 6 juni 2022, aan personeelsdienst@wijnegem.be of het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem.

Vandaag
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00
Morgen
Gesloten

Wij werken nog steeds op afspraak. Zo vermijden we wachttijden en ben je meteen aan de beurt bij je volgende bezoek.