Vacature - Wij zoeken twee Deskundigen ICT

Wijnegem is een kleine, maar bruisende gemeente. Het lokaal bestuur gaat samen met de inwoners voor een warme samenleving met aandacht voor iedereen. Om dit verder waar te maken, zoeken we versterking voor onze ICT-dienst. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken: 

Twee deskundigen ICT 

Voltijdse betrekking (38/38, niveau B1-B3)

De functie in het kort

Als deskundige ICT bouw je samen met je collega een gestructureerde en moderne ICT-dienst uit die ondersteunend werkt. De ICT-dienst zorgt ervoor dat medewerkers beschikken over de nodige informaticatools (zowel hardware als software) om hun werk efficiënt te kunnen uitvoeren. Je staat mee in voor de helpdesk voor alle ICT-gerelateerde vragen van de medewerkers van het lokaal bestuur.
Als deskundige ICT sta je in voor het beheer en het onderhoud van de servers, de software en hardware. Deze taken plan en organiseer je zelf met het oog op een kwalitatieve dienstverlening. Bovendien werk je mee aan diverse ICT-gerelateerde projecten.
Hierover rapporteer en adviseer je het beleid. 

Wie is onze nieuwe collega?

Je bent houder van een bachelordiploma (of gelijkgesteld). Als je geen bachelordiploma hebt, kan je minimum vier jaar relevante professionele ervaring aantonen in ICT en slaag je in een niveau- of capaciteitstest voorafgaand aan de selectieprocedure. 

Je hebt kennis van hard- en software, netwerken en besturingssystemen.

Je hebt schriftelijke, mondelinge en relationele vaardigheden. Je bent resultaatgericht, leergierig en proactief. Je voldoet aan de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. 

Dit is werken voor Wijnegem...

We bieden jou een voltijds contract (38/38) voor onbepaalde duur. Wat wil dat zeggen?

  • Brutomaandloon volgens schaal B1-B3 (index 2,0399), voor een voltijdse minimum 2.940,86 euro en maximum 4.955.26 euro (volgens jaren relevante ervaring).
  • 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques aan €8, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler aan 3%, ecocheques aan €200 (pro rata) en tal van kortingen via PlusPas (GSD-V).
  • Wervingsreserve van 2 jaar.
  • Indiensttreding: zo snel mogelijk.

Volledig overtuigd?

Dat vinden we fijn om te horen! Stuur je sollicitatiebrief per e-mail of per post samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma of bewijs van 4 jaar relevante professionele ervaring en een recent uittreksel strafregister, uiterlijk op 4 december 2023, aan personeelsdienst@wijnegem.be of het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem.

Vandaag
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30
Morgen
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30

Wij werken nog steeds op afspraak. Zo vermijden we wachttijden en ben je meteen aan de beurt bij je volgende bezoek.