Vacature - Coördinator ouderenzorg en thuisdiensten

Wijnegem is een kleine, maar bruisende gemeente. Het lokaal bestuur gaat samen met de inwoners voor een warme samenleving met aandacht voor iedereen. Om dit verder waar te maken, zoeken we versterking voor onze thuisdiensten. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken:

Een coördinator ouderenzorg en thuisdiensten

Functiebeschrijving:

Als coördinator ouderenzorg en thuisdiensten ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding, organisatie en coördinatie van de dienst ouderenzorg en thuisdiensten. Deze dienst heeft de specifieke opdracht om ouderen te ondersteunen om zolang als kan thuis te wonen.

Samen met de teamleider thuisdiensten coördineer je de thuisdiensten: de gezinszorg, de dienst dienstencheques en aanvullende thuiszorg en het opnamebeleid van de huurappartementen voor ouderen De Meidoorn en Het Bloesempad. Je hebt ook de leiding over de dagelijkse werking van dagopvang Het Klaverblad. Je adviseert het bestuur op vlak van welzijn, meer bepaald de thuisdiensten.

Onze nieuwe collega

Wil jij onze nieuwe collega worden? Je bent houder van een bachelordiploma of gelijkwaardig diploma. Je hebt schriftelijke en mondeling vaardigheden. Daarnaast heb je zin voor planning en ben je resultaatgericht. Je bent vlot in de sociale omgang, tactvol, discreet en je hebt respect voor het beroepsgeheim. Je hebt kennis van het decreet lokaal bestuur, de specifieke wetgeving betreffende thuiszorg, kennis van de sociale kaart en ouderenproblematiek.

Wat kan je verwachten van ons?

  • Een voltijds contract voor onbepaalde duur
  • Brutomaandloon volgens schaal B4-B5, voor een voltijdse minimum 3.071,64 euro en maximum 5.003,92 euro (naargelang het aantal jaren relevante ervaring)
  • 35 dagen vakantie en 14 feestdagen, maaltijdcheques aan 8 euro, hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding of abonnement openbaar vervoer, tweede pensioenpijler 3%, ecocheques aan 200 euro (pro rata), tal van kortingen via PlusPas (GSD-V)
  • Wervingsreserve van 2 jaar 
  • Indiensttreding: zo snel mogelijk

Klinkt deze functie als muziek in je oren?

Dat vinden we fijn om te horen. We kijken uit naar je sollicitatiebrief. Stuur deze per e-mail of per post samen met je curriculum vitae, een kopie van je diploma en een recent uittreksel strafregister, uiterlijk op 30 mei 2022, aan personeelsdienst@wijnegem.be of het Lokaal Bestuur Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem.

Vandaag
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00
Morgen
Gesloten

Wij werken nog steeds op afspraak. Zo vermijden we wachttijden en ben je meteen aan de beurt bij je volgende bezoek.