Nutswerken in de Draaiboomstraat en Ternesselei (Wommelgem)

Gepubliceerd op donderdag 28 dec 2023 om 14:27
Vanaf 8 januari starten er nutswerken in de Draaiboomstraat en in de Ternesselei tussen de Draaiboomstraat en de rotonde aan de Nijverheidsstraat. Na de nutswerken staan er wegenwerken ingepland vanaf 18 maart. De nutswerken gebeuren in verschillende fasen van enkele werkdagen.

Fase 1

Fase 1 van de nutswerken start in de Ternesselei aan de noordzijde tussen de Draaiboomstraat en de rotonde van de Nijverheidsstraat.

De Draaiboomstraat en Ternesselei tot de Uilenbaan blijven in deze fase tweerichtingsverkeer.

Enkel het gedeelte onder de brug, tussen de Uilenbaan en Nijverheidsstraat wordt in deze fase éénrichtingsverkeer met toegelaten rijrichting naar het centrum.

Omleiding: Het verkeer vanuit het centrum wordt omgeleid via de Nijverheidsstraat – Koralenhoeve – brug Wijnegemsteenweg – Uilenbaan.

Fase 2

In fase 2 wordt gewerkt in de Draaiboomstraat aan de westzijde, aan de kant van de onpare huisnummers.

In deze fase is de Ternesselei tweerichtingsverkeer. De Draaiboomstraat is dan éénrichtingsverkeer met toegelaten rijrichting naar de Autolei.

Omleiding: Verkeer wordt via de rotonde omgeleid naar de Ternesselei, wat betekent dat verkeer vanuit Wijnegem de rotonde helemaal rond moet rijden om de Ternesselei in te draaien.

Volgende fasen en meer info 

Kijk voor de laatste info steeds op de website van Wommelgem

Gemeentehuis
Tel.
03 288 21 50
Vandaag
Gesloten
Morgen
open van 08:30 tot 12:00
Telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 12:00 13:00 tot 16:30