April is Maand van de Markt

Gepubliceerd op dinsdag 12 mrt 2024 om 10:00
Help jij mee onze wekelijkse markt een boost te geven? Van 1 tot 30 april 2024 organiseren we de ‘Maand van de Markt’. We zetten de wekelijkse markt extra in de kijker. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees snel verder.

Winkel op de markt en maak kans op mooie prijzen!

In de maand april staat de wekelijkse markt centraal in Wijnegem, waar we de lokale marktkramers in het zonnetje zetten met een dubbele winactie. De markthandelaren, provincie Antwerpen en het lokaal bestuur Wijnegem hebben de handen in elkaar geslagen om een waaier aan mooie prijzen aan te bieden. 

Winkel op de markt en maak kans op mooie prijzen!

Of je nu een trouwe bezoeker bent van onze markt of deze voor het eerst ontdekt, de dubbele winactie maakt winkelen op de markt in april extra bijzonder. Bij elke aankoop op de markt maak je kans om te winnen!

Winactie lokaal bestuur Wijnegem

Bij elke aankoop ontvang je een invulformulier, laat er je gegevens op achter en deponeer het formulier in de inleverbox die je vindt op onze promostand op de markt.  

Elke week winnen 15 bezoekers een zak vol leuke prijzen van onze eigen lokale markthandelaars. Denk maar aan de Wijnegemse marktbon die je bij alle kramen kan gebruiken.

Winactie provincie Antwerpen

Als kers op de taart maakt elke marktbezoeker bij iedere aankoop kans op de provinciale hoofdprijs, een fonkelnieuwe e-bike! Meedoen kan door de krasloten te krassen die je ontvangt bij elke aankoop. Voor meer details over de provinciale actie nodigen wij je uit om de website www.maandvandemarkt.be te bezoeken. 

Wanneer kan je deelnemen? 

Kom naar de wekelijkse markt op het Marktplein op vrijdag 5, 12, 19 en 26 april.. Op vrijdag 3 mei sluiten we de maand van de markt af met een grote prijsuitreiking.