Hondenloopzone aan de Oude Turnhoutsebaan tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op maandag 16 jan 2023 om 14:55
De voorbereidingswerken voor de nieuwe bruggen die de 'banaanbrug' zullen vervangen zijn al een tijdje aan de gang. Binnenkort beginnen er ook werken aan de kant van de Oude Turnhoutsebaan, waardoor de hondenzone vanaf 18 januari tijdelijk gesloten wordt.

Tijdens de bouw van de nieuwe bruggen over het Albertkanaal zullen de Vlaamse Waterweg en de aannemer gebruik maken van de hondenloopzone aan de Oude Turnhoutsebaan om materialen te bewaren. Zo veroorzaken ze geen hinder op de weg en het voetpad. De hondenzone zal ingenomen worden als werfzone vanaf woensdag 18 januari. Van zodra de zone weer wordt vrijgegeven, vind je het terug op onze website.

Dat de hondenloopzone tijdelijk buiten gebruik is, hoeft echter niet te betekenen dat je je hond niet even vrij kan laten rennen. Je kan met je viervoeters terecht in het hondenbos aan het park. In dat afgebakende stuk bos mogen ze vrij lopen en spelen. Je bereikt het hondenbos het snelst via de parking naast het gemeentelijk sportcentrum in de Kasteellei 67.