Haal meer uit je UiTPAS met de app

Gepubliceerd op zaterdag 23 mrt 2024 om 09:00
Dankzij de handige UiTPAS-app heb je je UiTPAS - en die van de rest van je gezin - altijd bij de hand. In de app zitten alle voordelen van je UiTPAS handig bij elkaar. Spaar punten, scroll door de leukste voordelen en ruil je punten meteen in de app.

Nog geen UiTPAS?

De UiTPAS is dé spaar- en voordeelkaart voor vrijetijdsactiviteiten. Spaar punten bij heel wat activiteiten en ruil ze om  voor allerlei leuke voordelen. Bovendien krijgen mensen met een beperkt budget met UiTPAS straffe kortingen op alle activiteiten. 

Een UiTPAS kost  € 5 en blijft je leven lang geldig. Als je jonger bent dan 18 jaar betaal je slechts € 2, een UiTPAS aan kansentarief kost € 1.

Als je een UiTPAS koopt, krijg je bovendien meteen 3 welkomstpunten en een aantal verrassende welkomstvoordelen. Ontdek ze hier.

UiTPAS kopen? Ga met je identiteitskaart langs bij een van de verkooppunten in Wijnegem:

  • 't Gasthuis
  • Onthaal gemeentehuis
  • Sportcentrum
  • Sociaal huis

Waarom de app?

In de UiTPAS-app zitten alle voordelen van je UiTPAS handig bij elkaar, van punten sparen tot omruilen. Je fysieke kaart? Die hoef je niet meer op zak te hebben. 

Punten sparen bij een UiTPAS-locatie of -activiteit doe je dus ook eenvoudig met de app op je smartphone. Leuke omruilvoordelen vind je ook in de app. Sommige voordelen kan je meteen in de app omruilen om er meteen van te profiteren.

Klaar om de app te installeren? Download de app gratis in de app-store of via uitpas.be/app

Adres
Turnhoutsebaan 199 , 2110 wijnegem
Tel.
03 288 21 80
cultuur@wijnegem.be
Website
gasthuis.wijnegem.be
Vandaag
Gesloten
Morgen
open van 14:00 tot 20:00
op afspraak 16:00 tot 20:00