Vacature IGEAN - Chauffeur ophaaldienst 

IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be. Voor de ophaaldienst van IGEAN met standplaats op de site Coppens, Ruiterijschool 2 te Brasschaat zoeken wij een gemotiveerde (m/v):  

Chauffeur ophaaldienst

Taakomschrijving:  • Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. • Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. • Je hebt oog voor veiligheid. • Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

Profiel: • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C met bestuurderskaart en bekwaamheidsopleiding. •  Je hebt reeds een positieve ervaring als chauffeur achter de rug en kan daar je verantwoordelijkheid mee aantonen. • Verder stel je je flexibel op naar werkuren. • Je bent in een goede fysieke conditie.

Wij bieden: • Een contract voor onbepaalde duur. • De stabiliteit van de semi-openbare sector. • Een boeiende en uitdagende job in een dynamische werkomgeving.  • Een marktconforme bezoldiging met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, vergoeding woon-werkverkeer, …).

Kandidaturen met CV indienen: Zend uw kandidatuur met curriculum vitae naar IGEAN t.a.v. de personeelsdienst, Doornaardstraat 60 te 2160 Wommelgem of mail naar personeel@igean.be.


Vacature voor Jeugdontmoetingswerker 

Het gemeentebestuur van Wijnegem streeft een kwaliteitsvolle dienstverlening na en is daarom op zoek naar een inspirerende kracht om ons team te versterken.

Jeugdontmoetingswerker (B1-3)

Een deeltijdse (19/38) contractuele betrekking (m/v)

Je houdt de vinger aan de pols wat betreft de noden en wensen van jongeren en je werkt vindplaatsgericht. Je bent het aanspreekpunt voor jongeren en ontwikkelt mee een vrijetijdsaanbod voor jongeren.  

Sta je stevig in je schoenen, ben je communicatief sterk, creatief en klantvriendelijk? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken.

Je moet houder zijn van een diploma of getuigschrift van professionele bachelor of gelijkgesteld in een socio-culturele richting of richting onderwijs + ervaring.

Interesse?
Aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en salarisgegevens vind je hier of bekom je op eenvoudig verzoek via tel. 03 288 21 10 of e-mail gemeente@wijnegem.be.

Stuur je sollicitatie per brief of per e-mail met curriculum vitae, een kopie van je diploma en een recent uittreksel uit het strafregister, uiterlijk op donderdag 28 september 2017 (datum poststempel geldt) aan het Gemeentebestuur van Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem of naar gemeente@wijnegem.be.


Vacature voor Vakman/-vrouw specialisatie schrijnwerkerij 

Het gemeentebestuur van Wijnegem streeft een kwaliteitsvolle dienstverlening na en is daarom op zoek naar een technische werkkracht om ons team te versterken.

Vakman/-vrouw specialisatie schrijnwerkerij (D1-3)

Een voltijdse contractuele betrekking (m/v)

Wil je instaan voor het technisch onderhoud van het gemeentelijk patrimonium? Ben je schrijnwerker door opleiding of ervaring, ben je handig en ben je dus ook thuis in andere vakgebieden? Kan je werk goed plannen en heb je de nodige kennis over de bediening van materiaal?

Heb je zin voor verantwoordelijkheid en kan je zelfstandig werken? Neem je graag initiatief? Dan ben jij de man/vrouw die we zoeken.

Je moet houder zijn van een diploma of getuigschrift van drie jaar secundair onderwijs of gelijkgesteld en een rijbewijs B.

Interesse?

Aanwervingsvoorwaarden, functiebeschrijving en salarisgegevens vind je hier of bekom je op eenvoudig verzoek via tel. 03 288 21 10 of e-mail gemeente@wijnegem.be.

Stuur je sollicitatie per brief of per e-mail met curriculum vitae, een kopie van je diploma/getuigschrift, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je rijbewijs, uiterlijk op maandag 12 juni 2017 (datum poststempel geldt) aan het Gemeentebestuur van Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem of naar gemeente@wijnegem.be.


Vacatures 

Solliciteren bij het gemeentebestuur

Het gemeentebestuur van Wijnegem is een klein bestuur. Bovendien is er weinig personeelsverloop. Dat maakt dat er niet zo vaak openstaande betrekkingen zijn.

Wanneer er vacatures voor ons bestuur zijn, publiceren we ze ook hier op onze website.

Wil je toch open solliciteren, dan stuur je een motiveringsbrief met cv naar het gemeentebestuur.

We maken hier ook graag plaats voor vacatures van andere instellingen.

Werken voor de Vlaamse overheid 

Voortaan kan je alle vacatures van de Vlaamse overheid, informatie over de arbeidsvoorwaarden, salaris en getuigenissen terugvinden op www.werkenvoorvlaanderen.be. Wie op de hoogte wil blijven van nieuwe vacatures, kan zich inschrijven op de wekelijkse vacaturenieuwsbrief. 

Werken bij de overheid? 

Op zoek naar een vacature bij een gemeente of OCMW? Werkenbijdeoverheid.be biedt wekelijks nieuwe vacatures uit overheden. 
Kandidaten op zoek naar een functie bij de overheid kunnen zich ook registreren.

Info
www.werkenbijdeoverheid.be

Vacatures bij Pidpa 

Pidpa heeft regelmatig vacatures. Raadpleeg de website.
 

Vacatures Wijnegemse bedrijven 

Momenteel werden er geen vacatures doorgegeven van bedrijven in Wijnegem.

Je kan altijd kijken op de website van de ondernemingen zelf.

Heb je zelf ook vacatures in Wijnegem? Geef ze door via ondernemen@wijnegem.be en we plaatsen ze hier graag bij.

Neuvoo gratis zoekmachine voor vacatures 

Neuvoo http://neuvoo.be/ is een zoekmachine die rechtstreeks gratis vacatures van bedrijven, arbeidsbureaus en vacaturesites indexeert.
Deze site centraliseert alle vacatures die beschikbaar zijn op het web.

Door samenwerking met verschillende organisaties helpt Neuvoo werkzoekenden en studenten gratis om eenvoudig een job te vinden.

Vacature van erfgoedcoördinator bij Regionaal Landschap de Voorkempen 

In samenwerking met 9 gemeenten (Wuustwezel, Essen, Kalmthout, Wijnegem, Wommelgem, Kapellen, Zoersel, Ranst, Schilde) uit ons werkingsgebied zetten we vanaf 2017 een intergemeentelijke onroerend erfgoeddienst (IOED) op waar de focuswerking ligt rond de thema’s archeologie, bouwkundig erfgoed en landschap.

Lees hier alles over de vacature van erfgoedcoördinator