UA-140582099-1

Jobbeurs 

7 december 2017 van 16 tot 20 uur

Op donderdag 7 december 2017 van 16 tot 20 uur organiseert het gemeentebestuur een jobbeurs in de Foyer en Kapel van ’t Gasthuis, Turnhoutsebaan 199 in Wijnegem.

Wijnegemse bedrijven krijgen de kans om op één dag met verschillende kandidaten en werkzoekenden in contact te komen. Een jobbeurs is vaak een eerste screening van talent. Het is de manier om een informeel en menselijk gesprek te hebben, iets wat u mist als u cv's in uw mailbox krijgt.

Ook voor werkzoekenden, mensen op zoek naar een nieuwe uitdaging of een job dichtbij huis, is een jobbeurs de kans om op één dag, op één locatie kennis te maken met meerdere bedrijven en diverse vacatures. Eveneens voor hen is het directe en informele contact met de potentiële werkgevers een grote troef van een jobbeurs. Sollicitanten krijgen niet alleen meer zicht op de jobinhoud, maar komen ook meer te weten over de organisatie en de bedrijfscultuur. Want ook dat speelt een belangrijke rol in het zoeken naar de juiste match.

Wij vinden het als gemeentebestuur een opportuniteit om vraag en aanbod op lokale schaal bij elkaar te brengen. Een win-win-situatie voor onze werkzoekende inwoners en onze Wijnegemse bedrijven.

Wijnegems bedrijven kunnen gratis deelnemen aan de jobbeurs. Ieder deelnemer staat in voor de eigen stand (materiaal, opbouw en afbraak) en voor de bezetting tijdens de beurs.

Ondertussen zegden al 13 werkgevers hun medewerking al toe. Hebt u ook interesse? Neem dan voor alle praktische afspraken contact op met Ann Dieltiens, 03 288 21 22, ann.dieltiens@wijnegem.be. Wees er snel bij want vol is vol! 

Deze bedrijven/werkgevers zegden al toe:

VDAB
Randstad Antwerpen voor ATS
Container Technics
Manna
Transport Geerts
Hortidam
Hertel Industrial Services
Monitor HR Consulting
Beeckman Tuinmachines
Michielsens (kranen)
VdeV Verpakking
Het Poetsbureau
Van Aerde
Lambo Laboratories
OCMW Wijnegem
WZC Rustenborg
Gemeentebestuur Wijnegem