Disclaimer

Wij zijn als lokaal bestuur Wijnegem verantwoordelijk voor deze website en de informatie die erop staat. We hebben deze informatie met de grootste zorg samengesteld. De kennis van al onze diensten werd hiervoor verzameld en zo duidelijk mogelijk geformuleerd. Omdat het om veel informatie gaat, kunnen er foutjes insluipen of kan informatie achterhaald raken zonder dat wij dit weten.

Alle informatie op onze website is algemeen van aard. Ze is dus niet aangepast aan specifieke omstandigheden voor personen en entiteiten. Je kan onze inhoud dus niet als persoonlijk, juridisch of professioneel advies beschouwen. Voor specifiek advies kun je steeds contact opnemen met de juiste dienst.

Eigen inhoud

Op sommige delen van onze website kun je zelf inhoud plaatsen, zoals de informatie over je vereniging of bedrijf. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de correctheid van deze gegevens. We vragen je als eigenaar van de website nadrukkelijk dat geplaatste informatie steeds legaal en gepast is. Wij hebben steeds het recht om ongepast beeld- of tekstmateriaal te verwijderen.

Andere websites

Onze website bevat ook hyperlinks naar websites van andere overheden, instanties, organisaties en informatiebronnen die niet door ons worden beheerd. Wij hebben geen enkele controle over de juistheid van deze websites, hun volledigheid of hun technische werking.

Auteursrechten

Alle informatie (ook alle grafische elementen of beelden) zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is bedoeld voor je persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Je mag ons citeren, maar dan verwijst u steeds naar onze website als bron.

De informatie, zoals ook ons gemeentelogo, mag niet verder verspreid worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. 

Technische werking

We doen er alles aan om storingen of technische defecten te voorkomen. 

Toegankelijkheid

Je kan onze website gebruiken op uw desktop, laptop, smartphone of tablet. De lay-out past zich automatisch aan de grootte van je scherm aan. Ondervind je toch problemen? Meld ons dan je probleem met vermelding van de volledige URL, liefst met een schermafbeelding (screenshot) van het probleem, en de browser die je gebruikt.

Verder houden wij ons aan de regelgeving rond toegankelijkheid. Meer informatie hierover kan je terug vinden in de toegankelijkheidsverklaring.

Persoonsgegevens

We gaan zeer zorgvuldig om met alle informatie die we van jou krijgen en bewaren. Voor meer informatie kan je terecht bij onze privacyverklaring op de website.

Feedback over de website

Als alerte bezoeker heb je misschien iets opgemerkt dat niet klopt. Informatie die niet klopt, een technisch defect of een storing. Geef je opmerkingen dan zeker door.

Iets melden over de website. 

Gerelateerde items