Dienst warme maaltijden

Iedereen die omwille van tal van redenen niet zelf voor een warme maaltijd kan zorgen, kan beroep doen op deze dienst. Dit kan een tijdelijke, na opname of bij ziekte, of een permanente oplossing zijn.

Procedure

Je doet een aanvraag bij de thuisdiensten van het lokaal bestuur van Wijnegem. Deze zorgt ervoor dat alle noodzakelijke gegevens aan de traiteur worden doorgegeven. Je kiest vrij op welke dagen je een maaltijd neemt. Wijzigingen regel je altijd zelf met de traiteur op het nummer 03 454 23 45. Je kan ook bij de traiteur terecht voor andere vragen zoals menu, specifieke wensen, …

De traiteur levert elke werkdag warme maaltijden aan huis. Voor het weekend of feestdagen kan ook een maaltijd besteld worden. Deze wordt koud op de laatste werkdag geleverd. Er wordt een volledig middagmaal aangeboden: soep, hoofdschotel en dessert. Je kan ook een dieetmaaltijd laten leveren.

De maaltijden worden in de loop van de voormiddag aan huis geleverd. Wanneer je de doos niet openmaakt, blijft het eten ruim twee uur warm. De doos waarin de aluminiumbakjes zitten, dien je terug te bezorgen aan de traiteur.

Kostprijs

Voor een gewone maaltijd betaal je 8,9623 euro en voor een dieetmaaltijd betaal je 9,9057 euro (prijzen vanaf 1 juli 2022).