De Grote Griezeltelling

Gepubliceerd op woensdag 13 okt 2021 om 08:37
Doe jij ook mee aan De Grote Griezeltelling van 23 oktober t.e.m. 7 november? Download hier je griezelkaart en maak kans op een leuke prijs!

Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen organiseren tussen 23 oktober en 7 november een Grote Griezeltelling, om de Vlaamse griezelpopulatie in kaart te brengen. Hiervoor rekenen we op jullie hulp. Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt.

Dat kunnen Griezels zijn in iemands tuin of aan iemands huis, maar ook de ingekleurde Griezeltekening die op onze folder staat en aan het raam of de deur van iemands huis hangt.

Ga je op een georganiseerde Halloweenactiviteit? Vergeet dan ook zeker niet je Griezelkaart en tel maar hoeveel Griezels je op je pad tegenkomt.

Maak kans op een leuke prijs!

Post een leuke foto van je Griezelwandeling op Facebook of Instagram met #griezeltellen en tag @gezinssportvlaanderen of stuur een foto naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be

Uit alle inzendingen kiezen we 10 winnaars die een sportpakket ter waarde van €100 winnen.

Doe jij ook mee aan De Grote Griezeltelling? Download de PDF op deze pagina of surf naar deze website voor je griezelkaart en/of kleurplaten!

Meer informatie via www.sport.vlaanderen/griezeltellen