BEEGO - Iedereen digitaal mee

Iedereen digitaal mee

Iedereen heeft gelijke rechten en verdient gelijke kansen, ook wat betreft het mee zijn op digitaal vlak. Inzetten op e-inclusie is dus meer dan ooit belangrijk. Ervaar jij soms moeilijkheden op digitaal vlak? Heb je het gevoel dat je niet helemaal mee bent? Lees dan verder en leer BEEGO kennen.

Wat is BEEGO?

BEEGO stuurt enthousiaste IT studenten aan huis om je te helpen met je smartphone, computer en alle andere digitale toestellen.

Waarvoor kan je bij BEEGO terecht?

Eerste hulp bij computerproblemen, smartphoneproblemen, printers, of kort samengevat: alles wat digitaal is! Vragen over apps en websites zoals itsme, WhatApp, overheidswebsites,… Maar ook complexe problemen, op Apple, Windows, smartphones, … lossen ze op bij jou thuis of van op afstand. 

Is jouw computer aan vernieuwing toe? Dan geven zij onafhankelijk aankoopadvies en helpen graag met de installatie. 

Opgelet: voor hardware problemen en complexe overheidsaanvragen kan je niet terecht bij BEEGO.

Wie kan terecht bij BEEGO?

Iedereen die niet naar het inloopmoment van Digidak kan gaan in ’t Gasthuis en/of vragen heeft die tijdens het inloopmoment niet kunnen worden opgelost.

Hoe kan ik gebruik maken van BEEGO?

Iedereen heeft recht op 4 cheques per jaar die je kan gebruiken om beroep te doen op een student van BEEGO. De cheques zijn gratis en per cheque heb je recht op 1 uur hulp aan huis (in totaal dus 4 uur per jaar). 

De cheques zijn af te halen aan de onthaalbalie van het gemeentehuis of vraag ze aan door een mail te sturen naar onthaal@wijnegem.be.

Opgelet: de cheques zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Gerelateerde items