Ambras Muziekfestival

Het Ambras Muziekfestival zal doorgaan op zaterdag 17 september, tijdens het laatste weekend van de zomerbar Zomergem. De eerste Wijnegemse artiesten treden op vanaf 9.30 uur en de mooie tonen blijven spelen gedurende de hele dag. De dag beginnen doen we met het Arlopi-trio, Stef & Kurt Leyder, Katrien & René, Eric & Lutgart en Film Alegría. 

Daarna staat er van 11 tot 14 uur een heerlijke brunch op het programma, waarvoor je je kan inschrijven en kan betalen bij Zomergem. Tijdens de brunch geniet je van drie jazzgroepen, namelijk Paljazz, Spinning Blue en Tea Time Combo. 

Ook na de middag hebben we een muzikaal gevuld programma. Op het podium zingt het koor van de Academie, en luister je verder naar de Koninklijke Harmonie de Wijngaard Vrijheidsvrienden, Eleven Strings, A Ladies Concert en Pinnie De Wooh.

Eén van de hoogtepunt van de avond is uiteraard de Sing Along met Jo Karamazov. Tijd om je stembanden te smeren en zelf luidkeels mee te zingen met beste nummers van vroeger en nu. En deze nummers kies je helemaal zelf! Via de knop hieronder kan je je favoriete nummers aanduiden! Zo hoef je niets te missen. Maak je keuze uit de volgende 100 nummers en geef je top 3 door: 

Stem hier voor je top 3!

Maar dat is niet het enige dat tijdens ons Ambras Muziekfestival op de planning staat. Ook aan de jongsten en jongeren hebben we gedacht. Zo voorziet Atelier KIWI een workshop instrumenten maken voor alle kinderen in De Schuur van 14 tot 17 uur. Op hetzelfde moment gaat er in Lazaret een jongerenfuif door voor alle jongeren vanaf 12 jaar. DJ Kriek, resident-DJ van J.C. Ahoy, staat klaar met de beste plaatjes, dus smeer je dansbenen al maar in. 

Om de avond af te sluiten, speelt Bart Clé tot 22 uur in 't Gasthuis. De afterparty van deze muzikale dag gaat door in fuifzaal Ahoy, met een spetterend optreden van Blue Bagheera's.