Volksfeest met de XL Band en Barbara Dex

Koop tickets
Gemeenschapscentrum 't Gasthuis
  • za 10 juli 2021 van 20:15 tot 22:30
Na een jaartje afwezigheid zijn we er terug met het volksfeest naar aanleiding van de Vlaamse feestdag, zij het in een light-versie.
Dit jaar nog geen bbq en geen uitgebreid programma, wel een avondoptreden met de XL Band!!

De 8 koppige, allround XL Band wordt aanzien als één van de beste dans- en begeleidingsorkesten in België. Met twee professionele stemmen, een indrukwekkende blazer-sectie en een mix van topmuzikanten staan zij garant voor een stevig en swingend optreden.
In de loop der jaren hebben ze met succes vele binnenlandse en buitenlandse artiesten begeleid.
De band weet perfect hoe een feest moet worden opgebouwd. Als de avond het vraagt kan van dinermuziek, lekkere soft en jazzy muziek, moeiteloos worden overgeschakeld naar dansmuziek met swingende dance-classics voorop. De grootste hits aller tijden worden moeiteloos doorlopen.
Kortom met dit orkest is alles mogelijk. Van jong tot oud, van chique tot hip. Iedereen gaat uit de bol.
Sinds kort waait er een nieuwe wind door de XL Band. De band treedt nu op met twee nieuwe frontzangers namelijk Tom Olaerts en Stefanie de Meulemeester. Deze twee jonge toptalenten geven een hele nieuwe dimensie aan de XL Band.
Bovendien kan de band uitgebreid worden met een gastartiest en dat is voor deze gelegenheid niemand minder dan Barbara Dex.
Ook al dacht Barbara als dochter van een zingende vader in het begin van de jaren 90 niet meteen aan een eigen zangcarrière, toch staat deze Kempense zangeres ondertussen al meer dan 22 jaar mee aan de Vlaamse top. Al die tijd onderscheidde Barbara zich met een prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar negen full albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige country-rock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goeie song.
Ook op het podium staat Barbara steeds heel overtuigend. Ze voelt zich overal thuis: in het theater, op een festivalpodium, tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van de XL Band, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Praktisch
Nog steeds omwille van corona voorzien we voor dit optreden 150 zitjes. De inkom is gratis, maar je moet je zitje wel reserveren via www.ticketgang.com. (link is aan te passen)
Kom op zaterdag vanaf 19.30 uur naar de tuin van ’t Gasthuis met je ticket(s) en meld je aan mét mondmasker! Je wordt dan naar je plaats begeleid zodat iedereen in zijn bubbel kan zitten. Bubbels kunnen tot max. 10 personen. Kom dan ook samen. Binnen de bubbel mag het mondmasker af gelaten worden.
Het is niet toegestaan om zelf drank te gaan halen. Er zullen mensen rondlopen die je bestelling komen opnemen en je van het nodige zullen voorzien.

Locatie

Gemeenschapscentrum 't Gasthuis
Turnhoutsebaan 199 , 2110 Wijnegem

Prijs

  • gratis
  • Ticket gratis

Reserveer