Trage Herfstwandelzoektocht

  • za 18 september 2021 tot zo 26 december 2021
Vanaf 21 september 2021 biedt Toerisme Voorkempen jullie een gratis wandel fotozoektocht aan (ongeveer 6 km) waarbij jullie via rustige en trage wegen mogelijk wat mooie hoekjes van onze regio leren kennen.

De hoofdbedoeling is de wandeling. Rustige en/of trage wegen staan op de voorgrond. Als mogelijk tijdverdrijf onderweg zoek je een aantal foto’s, waarvan sommigen vrij moeilijk te vinden zullen zijn. De reden is dat je ook als je niet alle foto's gevonden hebt mogelijk toch tot kanshebbers op een prijs behoort. Er dienen géén vragen opgelost te worden, er zijn dus ook geen ‘strikvragen’.

Het pakket met alle nodige informatie kan je gratis downloaden van onze website (www.voorkempen.be) bij aanvang van het seizoen.

Wil je een geprinte versie? Dat kan alleen mits afhaling in ons kantoor te ‘s-Gravenwezel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10u tot 12u (2€ per pakket) of je kan ook een bestelling plaatsen via het internet (2€ per pakket + verzendingskosten).

Meer informatie vind je op www.voorkempen.be

De trage herfst wandel fotozoektocht loopt in de gemeente Wijnegem en zal ter beschikking zijn op onze website vanaf 19/9/2021 tot 21/12/2021.

Locatie

Marktplein Wijnegem
Marktplein , 2110 Wijnegem

Prijs

  • gratis

Organisatie

Toerisme Voorkempen
Kerkstraat 24 , 2970 's Gravenwezel (Schilde)